ianuarie 29, 2023

Elevii merg la școală până în 23 decembrie

Luni, 8 noiembrie, elevii s-au întors la școală, cu prezență fizică. Fac ore online doar elevii din unitățile de învățământ în care rata de vaccinare a personalului este sub 60 la sută.

Elevii vor face cursuri până în data de 23 decembrie, când intră în vacanța de iarnă. Clasele din învățământul gimnazial, liceal, profesional și postliceal vor relua cursurile în data de 3 ianuarie, iar clasele din învățământul preșcolar și primar în data de 6 ianuarie.

Semestrul I se termină în data de 14 ianuarie 2022, iar cel de-al doilea semestru al anului școlar 2021-2022 începe în 17 ianuarie 2022.

Următoarea vacanță va fi cea de primăvară, în perioada 15 aprilie 2022 – 1 mai 2022, urmând ca în 11 iunie elevii să intre în vacanța de vară.

Până atunci însă, elevii se vor bucura și ei de două zile libere prin lege, în 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, și în 1 Decembrie, Ziua Națională a României.

Prin excepție, pentru clasele terminale din învățământul liceal (clasa a XII-a zi, clasa a XIII-a seral și frecvență redusă), anul școlar are 32 de săptămâni de cursuri și se încheie la data de 27 mai 2022.

Pentru clasele a VIII-a, anul școlar are 33 de săptămâni de cursuri și se încheie la data de 3 iunie 2022, în timp ce pentru clasele din învățământul liceal – filiera tehnologică (exceptând clasele terminale anterior menționate), respectiv pentru clasele din învățământul profesional, anul școlar are 37 de săptămâni de cursuri.

În situația suspendării cursurilor din cauza pandemiei de coronavirus, măsurile privind parcurgerea integrală a programei școlare prin modalități alternative stabilite de consiliul de administrație al școlii nu se dispun pe durata vacanțelor școlare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut