Elevii il ajuta pe Mos Craciun

Elevii il ajuta pe Mos Craciun

Pentru a oferi copiilor si batranilor defavorizati un Craciun mai “cald”, elevii de la Colegiul Tehnic “Alesandru Papiu Ilarian” Zalau si de la Scoala Gimnaziala “Mihai Eminescu” Zalau se implica in activitati umanitare. Cele doua unitati de invatamant sunt partenere in proiectul caritabil “Arata ca ai un suflet bun… Ajuta-l pe Mos Craciun”, prin care s-a organizat o expozitie cu vanzare de ornamente si podoabe de Craciun pentru joi, 10 decembrie, de la ora 10,00 in curtea mica a colegiului.
La aceasta activitate sunt asteptati toti elevii din cele doua scoli implicate care doresc sa doneze sau sa confectioneze pentru vanzare ornamente de Craciun. Banii obtinuti din vanzarea obiectelor vor fi folositi pentru ajutorarea copiilor de la Centrul de Plasament pentru copii cu handicap de la Badacin, pentru copiii de la Manastirea Bic si a batranilor de la Centrele de ingrijire si asistenta din Crasna, Boghis si Zalau.
Prin acest proiect se urmareste si implicarea elevilor in astfel de activitati pentru cultivarea interesului si sensibilizarea lor privind ajutorarea celor nevoiasi.O astfel de expozitie a acelorasi elevi a avut loc in 4 decembrie, cand au fost vandute nuieluse de Mos Nicolae.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *