Elevii din 13 școli și grădinițe învață online

0
316

Aproape 800 de elevi și preșcolari învață și săptămâna aceasta în format online, după cum arată statistica Inspectoratului Școlar Județean Sălaj.

Datele au fost publicate luni, 22 noiembrie, după raportarea ratei vaccinării din unitățile de învățământ cu personalitate juridică și structuri din județul Sălaj.

Potrivit listei, în format online învață copiii de la Școala Gimnazială și Grădinița cu Program Normal din Meseșenii de Sus (72 de copii), elevii și preșcolarii de la Școala Gimnazială Nr. 1 și de la Grădinița cu Program Normal Camăr (203 copii), apoi mai sunt 55 de preșcolari și elevi de la Școala Primară și Grădinița din Cerîșa (Comuna Halmășd), dar și 237 de copii din comuna Horoatu Crasnei – cei care sunt înscriși la școlile gimnaziale din Horoat și Stârciu și la Grădinița Cu Program Normal Stârciu.

Tot în format online se desfășoară cursurile și la Școala Gimnazială Cosniciu de Jos unde sunt înscriși 71 de copii, dar și în comuna Zimbor, atât la Școala Gimnazială, cât și la grădiniță, în total fiind 84 de copii.

La nivelul Municipiului Zalău a rămas o singură unitate de învățământ în online, și anume Grădinița cu Program Normal Nr. 7, unde sunt înscriși 50 de copii, iar rata vaccinării este de 36,36 la sută.

În total, la nivelul județului Sălaj, sunt 772 de copii înscriși în 13 unități de învățământ care, cel puțin până vineri, vor face cursuri online.

În toate celelalte unități de învățământ din județ cursurile se derulează în format fizic, rata vaccinării cadrelor didactice fiind egală sau mai mare de 60 la sută.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.