Elevii premianți ai CNS Zalău la ”națională”

0
1244

Colegiul Național ”Silvania” a adunat un palmares de 26 de elevi cu rezultate deosebite la etapa națională a celor mai ”cu greutate” olimpiade școlare organizate în acest an.

Dintre cei 26 de elevi, Mihai Tudor Fazacaș, elev în clasa a X-a, îndrumat de profesoara Ioana Tuduce, s-a calificat la etapa internațională a Olimpiadei de Lingvistică Asia-Pacific.

Premiul I la etapa națională a fost adus la Zalău de elevii Szilagyi Sara, din clasa a XI-a H, la Olimpiada de Limbă Germană – proiect, dar care a obținut și o Mențiune la individual, și de elevul Gal Levente, clasa a IX-a, la Olimpiada de Religie reformată.

Premiul II la etapa națională a fost obținut de eleva Alexandra Budai, din clasa a XI A, la Limba Engleză, de eleva Szilagyi Sara, clasa a XI-a, la Olimpiada de Religie reformată și de elevul Loga Patrik, clasa a IX-a B, la Concursul Național de Fizică.

Premiul III la ”națională” a fost adus la CNS Zalău de elevele Bogdan Diana (cls. a X-a A) la Limba Engleză și de Szilagyi Szidonia (cls. a X-a), la Religie reformată.

Mențiuni au obținut elevii Butaș Casian, clasa a IX-a, la Olimpiada de Istorie, Loga Patrik – Olimpiada de Matematică, Flonta Ștefania (cls. XI-a C) la Limba Franceză, Moldovan Maria (cls. a VIII-a) și Tarba Matei (cls. a XII-a F) la Olimpiada de Geografie, Morar Dora (cls. X-a), Pap Samuel (cls. XII-a) la Olimpiada Cultul alianța evanghelică, Avram Sorana (cls. a XI-a F) la Limba și Literatura română. Mențiuni speciale au obținut elevii Lorincz Boglarka (X B) la Matematică predare în limba maghiară și Sorana Avram la Limba și literatura română.

Premii speciale au adus elevii Alexandra Olar (X G) la Religie ortodoxă, Alisa Andreica (XI) la Cultul alianța evanghelică, Butaș Casian (IX) și Pușcaș Ioana (X) la Cultură și spiritualitate românească.

S-au obținut și medalii – două de Argint, la Lingvistică, de către elevii Mateș Teodora și Neag Andreea (clasa a VII-a), și trei medalii de Bronz – la Informatică și Matematică – Sabou Mihai (cls. VIII-a), Cristian Alexuțan (cls. a X-a D) și Breje Nora Alexandra (cls. a IX-a C).

”26 premii, medalii premii speciale și mențiuni! Ne mândrim cu elevii și cu profesorii noștri! Felicitări pentru rezultatele excepționale obținute la etapa națională a olimpiadelor școlare!”, este mesajul publicat de Florin Morar, directorul unității de învățământ.

Profesorii elevilor medaliați la etapa națională a olimpiadelor și consursurilor școlare, organizate până acum, sunt: Ioana Tuduce, Pop Mariana, Vlaicu Cristina, Forț Corina, Lucaciu Simona, Lucia Bălănean, Alina Cotoi, Andreea Faur, Simon Amalia, Turdean Katalin, Zay Eva, Bulgărean Sanda, Păștean Camelia, Revnic Gheorghe, Cristian Man, Tobias Istvan, Goga Lucian, Albert Marian, Măcelar Liviu, Faluvegi Ervin.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.