Elevii claselor terminale din Zalău merg la şcoală

0
610

Elevii din Zalău, din clasele a VIII-a și a XII-a, a XIII-a și cei din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, revin de joi în băncile şcolilor, potrivit unei hotărâri a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sălaj. Decizia a fost luată după ce rata de infectare cu COVID/19 din ultimele 14 zile din Zalău a ajuns, miercuri, la 2,96 la mia de locuitori.

Conform aceleiaşi hotărâri, în scenariu I (verde), care presupune prezenţa fizică a tuturor elevilor la şcoală au intrat UAT-urile Almaşu, Boghiş, Meseşenii de Jos, Şimleu Silvaniei, Sâg şi Someş Odorhei, în scenariul II (galben), în care merg la şcoală elevii din clasele a VIII-a și a XII-a, a XIII-a și cei din anii terminali din învățământul profesional și postliceal, preşcolarii şi cei din ciclul primar, sunt Nuşfalău, Vârşolţ şi Zalău, iar în scenariu III (roşu), în care elevii, cu excepţia preşcolarilor şi celor din clasele I-IV, fac cursuri online, este comuna Treznea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.