noiembrie 29, 2022

Elevi salajeni premiati pentru talentul dovedit ca actori de teatru

În perioada 20 – 22 noiembrie s-a desfasurat la Zalau cea de-a cincea editie a Festifalului Judetean de Teatru pentru Elevi. În concurs s-au inscris 36 de echipe de teatru formate din elevi. 

Premiul intai la categoria elevi de gimnaziu a fost adjudecat de trupa “Agrijeana”, de la Scoala Gimnaziala din Agrij, urmata de elevi din Sarmasag si Criseni.
Premiul special pentru originalitate l-a primit trupa “Mugurii someseni”, de la Liceul Tehnologic nr. 1 Galgau.
În a doua zi de concurs au fost premiate trupele “Silvania”, de la Scoala Gimnaziala Silvania din Simleu Silvaniei, “Impact”, din aceeasi institutie, dar si elevi din Lozna, Bobota si Crasna.
Premiul pentru cea mai buna interpretare masculina i-a revenit lui Ardelean Gabriel, de la Scoala Gimnaziala din Horoatu Crasnei. stop_coloana
Cea mai buna interpretare feminina a fost cea a lui Cseke Krisztina, din Crasna.
Au mai fost premiati elevi ai Liceului Ortodox din Zalau, elevi ai liceului din Ileanda, dar si trupa de teatru organizata la Biblioteca Nusfalau.
Premii au mai primit si elevii de la Liceul Pedagogic “Gheorghe Sincai” din Zalau si de la Colegiul National “Simion Barnutiu” din Simleu Silvaniei.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *