Elevi salajeni la Concursul national „Made for Europe”

La Concursul Judetean „Made for Europe”, organizat la Inspectoratul Scolar Judetean Salaj, în cadrul expozitiei de produse finale ale scolilor cu proiecte educationale europene s-au evidentiat, prin prezentarile realizate, elevii Tulea Ioana – clasa a VII-a, Muntean   Diana – clasa a VIII-a, de la scoala „Silvania” Simleu Silvaniei, si Osvath Tamas, clasa a VIII-a, de la Liceul cu Program Sportiv „Avram Iancu” Zalau. Acesti elevi ne vor reprezenta judetul la cea de-a VlII-a editie a Concursului National „Made for Europe” ce se va desfasura la Brasov în perioada 9 – 12 aprilie 2014.
Produsele finale ale elevilor participanti la etapa nationala a concursului vor fi expuse intr-o expozitie nationala. Pe parcursul etapei nationale, publicul interesat va putea vizita expozitia si sa selecteze, printr-un buletin de vot, cele mai originale, utile si interesante produse finale. Evaluarea produselor finale se va face de catre comisia nationala de concurs.

Concursul national „Made for Europe” vizeaza valorizarea si promovarea experientelor pozitive in derularea pro-iectelor finantate prin programe comunitare, stimuland creativitatea, inovatia si spiritul de competitie. Obiectivele concursului sunt valorizarea produselor rezultate in cadrul pro-iectelor finantate prin programe comunitare, cresterea vizibilitatii produselor, sporirea calitatii produselor prin sti-mularea competitiei, crearea unui sistem alternativ de informare asupra produselor, asigurarea de oportunitati de promovare a produselor rezultate, cresterea potentialului de transferabilitate a produselor finale in alte contexte educationale si promovarea imaginii institutiilor de invatamant preuniversitar participante la concurs.
Concursul este deschis tuturor institutiilor de invatamant preuniversitare care au fost implicate in proiecte finantate prin programe comunitare in anul scolar anterior.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *