noiembrie 27, 2022

Elevele de 10 la Bac, premiate consistent de Ministerul Educației

Iulia Maria Chiş, Szilágyi Abigél şi Ştefania Irina Oltean, foste eleve ale Colegiului Naţional “Silvania” Zalău, și Lorena Maria Buzea, absolventă a Colegiului Naţional „Simion Bărnuţiu” Şimleu Silvaniei, studente acum, au primit, vineri, la sediul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Sălaj, premiile oferite de Ministerul Educației pentru notele de 10 obținute la examenul de Bacalaureat.

Fiecare dintre cele patru eleve de 10 a fost recompensată cu suma de 5 mii de lei.

Premiile au fost oferite de prefectul judeţului Sălaj, Dari Toma, și de inspectorul școlar general, Vasile Bulgărean.

“Obţinerea unei medii de 10 la Bacalaureat nu poate însemna doar noroc sau o întâmplare, ci are în spate un efort continuu pe tot parcursul celor patru ani de liceu. Un efort al vostru, al părinţilor şi al dascălilor pe care i-aţi avut. Guvernul, prin Ministerul Educaţiei, apreciează şi vă răsplăteşte, astăzi, pentru acest efort. Într-un sistem de învăţământ deseori criticat, voi sunteţi dovada că se poate şi altfel, iar rezultatul de excepţie pe care l-aţi obţinut la bacalureat vă deschide larg porţile spre orice domeniul veţi alege să vă îndreptaţi, în viitor. Vă felicit din suflet şi vă doresc să aveţi şi cariere de nota 10, în care – foarte important acest aspect – să faceţi ceea ce vă place”, a precizat, la premierea fostelor eleve, prefectul Dari Toma.

credit foto: Instituția Prefectului

La eveniment au participat și inspectori școlari, dar și reprezentanți ai unităților de învățământ pe care le-au absolvit cu brio cele patru eleve.

2 thoughts on “Elevele de 10 la Bac, premiate consistent de Ministerul Educației

  1. Nota 10 la bac. dovedeste slaba pregatire a parintiilor care au fortat si stresat copiii pt. aceste examene. Sa treci prin liceu avand scop vanatoarea de note este specific invatamantului romanesc care este la pamant….si inca mai si incurajeaza d-ul prefect acesta “obsesie”. Tineret pierdut !

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *