ianuarie 31, 2023

Elena Udrea a făcut Revelionul la Boghiș

Fostul ministru al Turimsului Elena Udrea a sărbătorit Revelionul alături de partenera sa de afaceri din Sălaj Lia Stanca, la stațiunea Băile Boghiș, unde cele două o sunt acționare. Cele două s-au fotografiat înainte de mizeul nopții și au postat o fotografie pe pagina de facebook “Boghiș Băi”. Ambele au fost îmbrăcate foarte elegant. Udrea a purtat o rochie de seară de culoare neagră, în timp ce Lia Stanca avea o rochie roșie până la genunchi. Cu puțin timp înainte, fostul ministru Elena Udrea a postat pe pagina sa de facebook un mesaj. “Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi se întreabă de ce?. Eu visez lucruri care n-au mai existat şi mă întreb de ce nu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a hărăzit să trăiesc în fiecare clipă a vieții mele! Vă mulțumesc vouă, celor care v-ați gândit vreodată la mine!”, a scris Udrea pe facebook.
După cum se știe, fostul ministru deține jumătate din stațiunea Boghiș, cealaltă jumătate fiind deținută de Lia Stanca. Cercetată de DNA în mai multe dosare, Elena Udrea a cerut să i se aplice măsura controlului judiciar în schimbul unei cauțiuni. Pentru cauțiunea de 5.000.000 de lei, Udrea a garantat cu partea sa din Băile Boghiș, asupra cărora s-a pus sechestru. Procurorii au admis în data de 13 noiembrie cererea de instituire a unei garanții reale, imobiliare asupra imobilelor SC. Boghiș Băi SRL (două terenuri având suprafețe de 67.258 de metri patrați, respectiv 15.917 metri pătrați și construcțiile aferente) stop_coloana pentru constituirea cauțiunii de 5.000.000 de lei. Bunurile au fost deja indisponibilizate. În acest caz, Elenei Udrea i se trage de la finanțatea campaniei electorale a PDL din 2012 cu bani primiți de la Bogdan Buzăianu. Procurorii susțin că acesta i-a dat mită Elenei Udrea, în schimbul căreia aceasta i-a asigurat contractele cu Hidroelectrica.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut