septembrie 25, 2023

Elena Gheorghe intra cu numarul 14 in prima semifinala Eurovision 2009

0

Elena Gheorghe, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2009, care va avea loc in mai, la Moscova, va intra in concurs pe locul 14 din prima semifinala, informeaza TVR. Luni, 16 martie, la reuniunea sefilor de delegatii de la Moscova, au fost extrase in direct numerele de intrare in concurs pentru tarile participante la Eurovision anul acesta.
Din cele 18 prime semifinaliste, Elena Gheorghe, reprezentanta Romaniei la concursul de anul acesta, va interpreta “The Balkan Girls” a 14-a in concurs. Astfel, ordinea concurentilor in semifinala de pe 12 mai este Muntenegru, Cehia, Belgia, Belarus, Suedia, Armenia, Andora, Elevetia, Turcia, Israel, Bulgaria, Islanda, Macedonia, Romania, Finlanda, Portugalia, Malta, Bosnia si Hertegovina. Dintre acestea, zece vor fi selectate pentru finala din 16 mai. Elena intra in concursul de la Moscova pe 12 mai, in prima semifinala Eurovision, interpretand piesa compusa de Laurentiu Duta, cu care a castigat selectia nationala. Atat semifinalele, cat si finala, organizate in zilele de 12, 14, 16 mai, vor putea fi urmarite, in direct, pe TVR 1 si pe TVR International.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut