Egal in derby-ul orgoliilor din handbal romanesc

Egal in derby-ul orgoliilor  din handbal romanesc

Desi a condus si la o diferenta de trei goluri, fetele pregatite de Tadici au fost egalate de oltence la finalul meciului

rn

HC Zalau – HCM Rm. Valcea 26 – 26 (14-14 la pauza)

rn

HC Zalau a pierdut un punct in eternul derby contra oltencelor de la HCM Rm Valcea. Meciul s-a jucat marti seara si a contat in Liga Nationala de handbal feminin.
Echipa din Rm. Valcea a inceput bine jocul, fiind in avantaj in minutul 14, scor 5-8. Tadici decide atunci sa faca prima schimbare in echipa de baza. Iese Larisa Tamas si intra Claudia Constantinescu. Cea care s-a remarcat a fost insa capitanul Valentina Panici, care reuseste sa scoata mai multe aruncari de la 7 metri, iar HC Zalau reuseste sa egaleze la 8. Cu cinci minute inaintea pauzei, HC Zalau conducea cu 12 – 10, insa la pauza scorul a fost egal 14-14. HC Zalau intra mai motivata pe teren in repriza a doua, iar in minutul 37 conduce la trei goluri, scor 18 – 15. Gruparea pregatita de Gheorghe Tadici a fost insa egalata la 20 pe final, iar apoi s-a mers brat la brat pana la sfarsitul meciului, incheiat la scorul 26 – 26.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *