noiembrie 30, 2022

Șeful UNPR Salaj considera ca imaginea partidului nu are de suferit de pe urma scandalului din jurul liderului Gabriel Oprea

Liderul UNPR Salaj, Liviu Balint, a declarat ieri pentru Graiul Salajului ca nu considera ca formațiunea pe care o reprezinta este într-un declin de imagine din cauza scandalului în care este implicat șeful partidului, Gabriel Oprea – vicepremier și ministru de Interne ‘în guvernul Ponta -, dupa moartea polițistului Bogdan Gigina.

“Ba din contra, UNPR este pe un trend ascendent. Domnul Gabriel Oprea se bucura la ora actuala de tot sprijinul membrilor UNPR Salaj, fiind susținut de toți cei din organizație. Eu aș vrea ca toți angajații Ministerului Afacerilor Interne sa fie întrebați daca sunt mulțumiți de ce a facut domnul Oprea pentru ei. Eu cred ca 99 la suta dintre ei o sa spuna ca domnul Oprea a facut lucruri bune pentru toți angajații ministerului. Iar daca ne referim la accident, ați vazut și declarația domnului Oprea, nu a vazut accidentul. Și, în plus, consider ca vina nu o poarta Gabriel Oprea, ci o poarta constructorul care nu a astupat groapa sau nu a semnalizat-o corespunzator. E inadmisibil ca în 2015 Bucureștiul sa aiba gropi atât de periculoase si nesemnalizate. Intâmplarea nefericita a facut ca acolo sa cada un polițist; putea sa cada oricine, orice motociclist putea sa cada acolo, nu din vina domnului Oprea, ci din vina gropii nesemnalizate și nemarcate”, spune Liviu Balint, președintele UNPR Salaj.
Ministrul Gabriel Oprea a vorbit ieri despre incident, dupa ce duminica au avut loc ample manifestații în București prin care i s-a cerut demisia pentru modul în care a gestionat evenimentul morții polițistului care cazut într-o groapa în timp ce facea parte din coloana oficiala a ministrului. In opinia publica s-a transmis sentimentul ca Oprea a facut un abuz, idee preluata și pe marile agenții de presa din strainatate. stop_coloana
“Accidentul s-a petrecut în seara zilei de 20 octombrie, în timpul unei deplasari desfașurate în scop profesional. Detaliile referitoare la aceasta deplasare au fost deja puse la dispoziția Parchetului. La un moment dat, coloana s-a oprit, nu am știut de ce. Eu nu am vazut accidentul, nu am știu ca este vorba despre un accident. Am vazut doar mașina de poliție din fața oprita și pe cei doi polițiști coborând și alergând. Unul dintre ei ne-a facut semn sa continuam deplasarea și mașina în care ma aflam a pornit de pe loc. Mașina de poliție și cei doi colegi ramasesera acolo. Abia dupa ce depașisem locul accidentului am aflat ce s-a întâmplat”, a spus președintele UNPR, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

UNPR – partid indispensabil pentru guvernare

Uniunea Naționala pentru Progresul României, partidul înființat de Gabriel Oprea la data de 1 mai 2010, este la ora actula a treia forța din Parlament, cu 63 de parlamentari – 21 de senatori și 42 de deputați.
UNPR este forța de care au depins ultimele guverne ale României, formațiunea fiind cheia succesului atât a Guvernului Boc, cât și a Guvernului Ponta.
La ora actuala, fara parlamentarii UNPR, PSD ar putea pierde cu ușurința guvernarea.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *