ECODES Sălaj, inclus într-un proiect al Băncii Europene de Investiții

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară “ECODES” Sălaj a fost inclusă, alături de alte patru ADI-uri din țară, într-un proiect al Băncii Europene de Investiţii, intitulat “Suport pentru consolidarea capacităţii instituţionale a asociaţiilor de dezvoltare intercomunitară din domeniul deşeurilor”.

Joi, 2 februarie, reprezentanţi ai Băncii Europene de Investiţii şi ai Consiliului Judeţean Sălaj au participat, la sediul Adi Ecodes Sălaj, la o şedinţă de lucru având ca temă analiza şi consolidarea politicii tarifare aplicate Serviciului de salubrizare din judeţul Sălaj, conform noilor prevederi legislative din domeniul gestionării deşeurilor.

În cadrul întâlnirii s-a discutat și despre modalitatea de implementare a Ordinului ANRSC 640/2022 privind politica tarifară, actualizarea Planului multianual de tarifare, dar şi despre alte subiecte ce privesc colectarea, sortarea, tratarea şi depozitarea deşeurilor.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut