Echipele vorbesc, AJF Salaj decide

Babeni Oficial: "Inghetul a trecut "

rn

Viitorul Babeni se considera urmasa celebrei echipe Calmin Babeni care a adus in localitate chiar si pe veche U Cluj pe vremuri cu Adam, Ringheanu sau Pexa.Oameni de valoare in fotbal erau atunci in Babeni, unii dintre ei cazand intre timp la datorie si odihnindu-se acum pe frumosul deal din apropiere plin cu flori. Dar Viitorul Babeni vrea mereu in fata.
Marius Teglas, unul din ultimii mohicani ai locurilor spune:
"Pentru noi inghetul a trecut. Daca am rezistat pana acum, e clar. Somesul nu mai ingheata acum, fotbalul trebuie jucat in iarba nu pe tablete. Suntem pregatiti pentru orice. Ma ingrijoreaza, in perspectiva reluarii campionatului, decalarea cu mul timp a etapelor. Nu mai este posibil sa fie ceea ce a fost planificat. Toate s-au dat peste cap in timpul pandemiei. Timpul nu poate fi dat in urma, competitiile pot suferi modificari iar oamenii trebuie sa traiasca! Viata e frumoasa, merita sa traiesti dar toate lucrurile trebuie facute corect!"

rn

Agrijul pregateste viitorul campionat

rn

Pentru Agrij, Recolta inseamna echipa de suflet a zonei. Goia Lucian, este un tip emblematic pentru fotbalul din zona, unul care primeste in teren dar si da inapoi. Contactat telefonic a raspuns :
"Din campionatul urmator vrem ca Recolta Agrij sa insemne altceva. Vrem atragerea unui sponsor si facem propunerea ca sa inceapa turul 2020/2021 mai repede. De ce sa jucam toamna spre iarna in noroaie? Acum se poate pregati campionatul urmator. Ne vom intari ca echipa, vom redeveni ceea ce am fost, o echipa de temut din zona. Tinerii stiu fotbal, nu vrem incidente, vrem sa vina spectatorii iar inspre noi."

rn

Almasul vrea respectarea deciziilor AJF Salaj

rn

Cetatea Almasu traieste si acum gratie lui Cristi Ignat, omul bun la toate. In teren alaturi de cei tineri mai vedem o pasa cu calcaiul a lui Rudy Varga, o ascundere a mingii la spate a lui Kovacs Istvan , mai ales ca pe teren propriu totul e posibil. Cristian Ignat lamureste cititorii:
"Vorbim de Cetatea Almasu, echipa unita, corecta si care vrea un fotbal curat. Nu avem probleme cu echipele din serie, suntem prieteni , unele cu altele, in general. Noi vrem respectarea deciziilor AJF Salaj. Ei sunt organizatorii de competitie, ei decid. Nu vad rostul unor agitatii le unele echipe care parca vor sa sara peste legislatia tarii. "

rn

Comunicat AJF Salaj

rn

"S-a avansat 15 iunie, data reluarii campionatelor, totul depinde de evolutia pandemiei si protocoalelor sanitare. Scenarii :
-inghetare campionat
-anulare competitii
-continuare campionat
-terminare sistem initial.
Pana la ridicarea restrictiilor nu se poate decide nimic."

rn

Se precizeaza ca singurul abilitat de a emite decizii este Comitetul de Urgenta al AJF Salaj, apoi Biroul Executiv al AJF Salaj sa aprobe deciziile si care mai are in portofoliul de administrare Cupa Romaniei, finalizare competitii 2019/2020 si Adunare Generala Ordinara a membrilor afiliati.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *