Echipele din Salaj vor juca finala?

Cele mai bune 8 echipe de volei din cadrul Ministerului Administratiei si Internelor se afla la Zalau, la turneul final. Spre satisfactia noastra, a salajenilor, la aceasta competitie, judetul nostru are in intrecere 3 echipe. De fapt, dupa disputarea a 10 partide, 3 echipe au demonstrat ca au in componenta jucatori de valoare, unii dintre ei fosti campioni sau vicecampioni nationali, doua din Salaj: Inspectoratul de Jandarmi Judetean Salaj, Inspectoratul de Politie Salaj si Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neamt, care au repurtat victorii categorice. De fapt, primele 10 partide s-au incheiat cu acelasi scor, 3-0.
Rezultatele in cele doua grupe: Grupa A: ISU Bucuresti – ISU Salaj 0-3, IJJ Salaj – IJJ Bihor 3-0, ISU Bucuresti – IJJ Bihor 3-0, IJJ Salaj – ISU Salaj 3-0, IJJ Salaj – ISU Bucuresti 3-0. Ieri, de la ora 16,00, a avut loc partida ISU Salaj – IJJ Bihor.
Indiferent de rezultatul din ultima partida, Inspectoratul de Jandarmi Salaj s-a calificat in finala.
Grupa B: Gruparea Mobila de Jandarmi Salaj – IPJ Salaj 0-3, Scoala de Subofiteri de Politie Slatina – ISU Neamt 0-3, GMJ Cluj – ISU Neamt 0-3, SSP Slatina – IPJ Salaj 0-3, GMJ Cluj – SSP Slatina 0-3. In aceasta grupa mai era de jucat o partida, o adevarata finala, ISU Neamt – IPJ Salaj, care s-a jucat aseara de la ora 17,30.
Asadar, in finala competitiei, Salajul poate avea doua echipe.
Astazi, de la ora 8,00, vor avea loc partidele de clasament (locurile 5-8), de la ora 11,30 – finala mica, de la ora 13,00 – finala mare, iar de la ora 15,30 – festivitatea de premiere si de inchidere a editiei 2009.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *