decembrie 6, 2022

Echipamente sportive pentru cluburile de fotbal din Sălaj, din banii Consiliului Județean

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

77 de echipe de copii și juniori din categoriile C, D și E, respectiv seniori din Liga a IV-a și a V-a, precum și 60 de arbitri au primit, miercuri, 23 noiembrie, materiale și echipamente sportive, în cadrul proiectului “Dezvoltarea activității fotbalistice în județul Sălaj” derulat de Asociația Județeană de Fotbal (AJF) Sălaj, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sălaj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A fost o bucurie să mă reîntâlnesc, astăzi, cu cei care se ocupă de fotbalul amator din județul Sălaj, oameni pasionați și dedicați acestei ramuri sportive. Îi felicit și le mulțumesc pentru tot ceea ce fac la cluburile și echipele pe care le reprezintă, dorindu-le rezultate cât mai frumoase în acest an competițional. Consiliul Județean Sălaj rămâne un partener de încredere și un susținător activ al sportului, în special în rândul copiilor și al tinerilor. Am convingerea că acționând și investind împreună – administrație județeană, primării, antrenori, părinți – vom găsi cele mai bune formule de sprijin pentru ca tinerii și copiii noștri talentați și ambițioși să facă performanță, a afirmat Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele CJ Sălaj.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Echipele beneficiare fac parte din cele 46 de cluburi afiliate AJF Sălaj. În cadrul proiectului, fiecărui club i-au fost distribuite trei mingi, plase pentru porți, steaguri de colț și truse medicale, iar arbitrilor, echipamente sportive specifice.

Aflat la a doua ediție, demersul are ca scop dezvoltarea sportului de masă și promovarea principiilor unei vieți sănătoase, susţinerea activităţii cluburilor din județ, precum și asigurarea de materiale necesare practicării sportului în comunitățile locale. Valoarea sprijinului financiar acordat de la bugetul județului pentru anul competițional 2022-2023 este de 150.000 de lei.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *