Echipajul elicopterului SMURD Jibou face minuni în salvarea vieţii unei femei

1
3792

Echipajul elicopterului SMURD din Jibou a avut, miercuri, o intervenţie caracterizată ca fiind de înaltă competenţă pentru salvarea vieţii unei femei de 88 de ani, suferind un sindrom coronarian acut.

„În urmă cu puţin timp, elicopterul EC-135 de la Punctul de Operare Aeromedical Jibou a fost solicitat să intervină pentru salvarea unei femei în vârstă de 88 de ani, din localitatea Leşmir, judeţul Sălaj. Având în vedere starea gravă în care se afla persoana, aceasta suferind un sindrom coronarian acut, a fost necesară intervenţia de înaltă competenţă a echipajului elicopterului SMURD”, se arată într-o postare, pe contul oficial de Facebook al Inspectoratul General de Aviaţie al MAI.

Potrivit sursei citate, echipa medicală de la bordul elicopterului a reuşit stabilizarea femeii, aceasta fiind transferată de urgenţă, pe calea aerului, către Spitalul Judeţean de Urgenţă Zalău.

„Felicitări întregului echipaj, compus din căpitan Ivan Gabriel, locotenent-comandor Suflet Robert, medic Pintea Florin, asistent medical Bonda Daniela, cât şi colegilor noştri de la ISU Smurd Sălaj!”, adaugă cei de la Inspectoratul General de Aviaţie al MAI.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.