Echipa Școlii Gimnaziale “Gheorghe Lazăr” Zalău e campioana județului la baschet

Săptămâna trecută, în data de 15 februarie, a avut loc competiția de baschet băieți în cadrul Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – gimnaziu, etapa județeană. Meciurile s-au desfășurat în sistem turneu, în două locații, la Școala Gimnazială “Gheorghe Lazăr” Zalău și la Școala Gimnazială “Mihai Eminescu” Zalău.
La competiție au participat șase echipe, care au “luptat” în teren pentru un loc pe podium și pentru calificarea la faza națională a concursului.

După seria de partide disputate, au ajuns în finala mică echipa Școlii Gimnaziale ”Lucian Blaga ” Jibou și echipa Școlii Gimnaziale “Simion Bărnuțiu” Zalău, partida fiind câștigată de cea din urmă, cu scorul de 11 -10.

Finala mare s-a jucat între selecționatele școlilor “Porolissum” Zalău și “Gheorghe Lazăr” Zalău. După un meci intens disputat, victoria a revenit echipei Școlii Gimnaziale “Gheorghe Lazăr” Zalău, scor 20 – 15, care a câștigat, astfel, etapa județeană a competiției și va reprezenta Sălajul la faza națională.

Lotul echipei campioane a fost format din Darius Matei, Dragoș Costina, Matei Breje, Ștefan Csutak, Alexandru Morar, Alex Nechita, Raul Gliguța, pregătiți de profesorul Dorin Mastan.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *