Echipa Primăriei Zalău, în control pe drumul spre Ortelec

Conducerea administrației locale zălăuane a verificat în teren modul în care se desfășoară lucrările pe drumul spre Ortelec. În momentul de față, DJ 191 C și străzile Tudor Vladimirescu, Porolissum, Bujorilor, Moigradului și Cetății sunt în plin proces de reabilitare.

În vederea remedierii deficiențelor apărute în cadrul proiectelor finalizate și aflate în garanție și pentru avansarea lucrărilor la obiectivul de investiții DJ 191C, primarul Ionel Ciunt a avut o întâlnire, marții, cu reprezentanții companiilor Delcar și Drum Construct. La întâlnire au participat și viceprimarii Teodor Bălăjel și Nicolae Fazakas, cât și reprezentanți ai Direcției Tehnice din instituție.

Întâlnirea a fost urmată o vizită în teren pe traseul drumului spre Ortelec, stabilindu-se cu prioritate demolarea podului de pe strada Cetății și amenajarea unui pod nou, finalizarea lucrărilor de amenajare a trotuarelor și demararea lucrărilor de amenajare a trotuarelor și a părții carosabile de la intersecția străzii Tudor Vladimirescu cu Bulevardul Mihai Viteazul, înspre strada Porolissum.

“Obiectivul de investiții Reabilitare DJ 191 C – străzile Tudor Vladmirescu, Porolissum, Bujorilor Moigradului și Cetății cuprinde 6,64 km de drum care este în proces de transformare într-o arteră de circulație rutieră modernă, de nivel european. Lucrările în cadrul acestui proiect sunt avansate și deja se pot observa schimbări majore în zonă”, a declarat primarul Ionel Ciunt, în urma vizitei în teren.

Cu finanțare din fonduri europene, administrația locală a reabilitat mai multe artere rutiere din municipiu – Străzile Cloșca, 22 Decembrie 1989, Simion Bărnuțiu, Voievodul Gelu, Corneliu Coposu, Avram Iancu, Gheorghe Doja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *