februarie 5, 2023

Citadin SA Zalău, societate aflată în subordinea Consiliului Local, are o nouă echipă managerială, în urma finalizării etapelor concursurilor pentru ocuparea celor patru funcții de conducere, pentru un mandat pe următorii patru ani.

Primul concurs organizat în cadrul Citadin SA, în luna mai, a fost cel pentru funcția de director executiv, în urma căruia Ioan Miclea a obținut un nou mandat în fruntea societății, cu un punctaj final de 99,50 de puncte.

Al doilea concurs organizat a fost cel pentru funcția de director economic, în luna august, în urma căruia și Andras Kulcsar-Szabo obține un nou mandat cu un punctaj de 97.67. În aceiași perioadă a fost finalizat și concursul pentru funcția de director producție, post ocupat de Ungur Alin, cu un punctaj final de 97.17. Până în acest an, postul de director producție a fost deținut de inginerul Făgărășan Viorel.

Ultimul concurs organizat a fost cel pentru funcția de director tehnic, funcție ocupată cu un punctaj de 98 de puncte, în luna septembrie, de inginerul Sorin Criste. Predecesorul său, Viorel Rodină s-a pensionat și el, la fel ca Viorel Făgărășan.

Noua echipă de conducere este prezentată ca fiind echipa care ”impulsionează ritmul lucrărilor din oraș”, noul director tehnic monitorizând îndeaproape lucrările de investiții.

”În cursul zilei de azi, 4 octombrie (luni, n.red.), directorul tehnic al SC Citadin, Criste Sorin, a verificat stadiul lucrărilor pe mai multe șantiere din oraș.

Lucrările de modernizare a străzii Nicolae Titulescu din spatele Prefecturii, au fost finalizate săptămâna trecută.

Realizarea de trotuare și accese cu pavaj către scările de blocuri din zona Unicarm și până la Pizzeria Giorgio, de pe strada Gheorghe Doja, se apropie de finalizare, iar cetățenii se declară mulțumiți de calitatea lucrărilor executate. O nouă lucrare care a demarat săptămâna trecută și se află în execuție este modernizarea străzii Gheorghe Pop de Băsești din cartierul Sărmaș. Vineri, 1 octombrie, au început lucrările de terasament, pietruire și cilindrare, urmând ca în zilele următoare să fie așternut covorul asfaltic.

Sorin Criste este de profesie inginer, absolvent al Universității Tehnice din Cluj – Facultatea de Instalații și Construcții  și deține un master în domeniul ingineriei construcțiilor.

Are o experiență de peste 10 ani în domeniul construcțiilor, experiență dobândită în mediul privat, unde a ocupat funcții de conducere.

Continuăm lucrările de modernizare și asfaltare a străzilor din municipiul Zalău pentru că ne dorim ca cetățenii să beneficieze de un nivel de trai cât mai ridicat”, arată Citadin Zalău pe pagina oficială.

1 thought on “Echipă nouă la conducerea Citadin Zalău

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut