septembrie 30, 2022

Echipa Luceafarul Balan nu a fost primita în Liga a IV-a

Membri afiliati la AJF Salaj au votat în cadrul Adunarii Generale Ordinare din aceasta seara ca structura celui de-al patrulea esalon sa ramâna neschimbata fata de sezonul trecut când în Liga a IV-a au evoluat 14 echipe, astfel ca fosta campioana judeteana are optiunea doar sa se înscrie în Liga a V-a

rn

În aceasta seara, conducerea AJF Salaj a programat Adunarea Generala Ordinara cu membri afiliati. Întâlnirea a avut loc în incinta Hotelului Transilvania, iar dintre cei 45 de membri afiliati, nu mai putin de 36 de membri au raspuns prezent.
Pe ordinea de zi au fost prezentate 7 puncte, printre care afilieri si dezafilieri, dar si propuneri si modificari pentru noul sezon competitional.
La capitolul dezafilieri, FC Zalau, Gloria Bobota si Fratia Maeriste au fost dezafiliate, iar la capitolul propuneri si modificari pentru noul sezon au fost cele mai multe discutii, precum era si de asteptat.
Totusi, schimbari majore nu au avut loc, în mare parte, noul sezon urmând sa se desfasoare precum cel trecut.
Printre noutatile ce vor avea loc în noua stagiune putem remarca faptul ca delegatii echipelor vor putea contesta dreptul de joc al unui jucator titular, atât în pauza meciului, cât si într-un interval de 15 minute de la încheierea meciului.
Înainte, contestatia se putea face doar înainte de startul jocului.
O alta schimbare importanta este în cazul în care o echipa foloseste un jucator “pe fals”, un jucator fara drept de joc. În acest caz, daca se contata o asemenea fapta, clubul sau asociatia sportiva vinovata va fi amendata cu suma de 3.000 de lei, iar delegatul sau antrenorul echipei vinovate, va fi si el sanctionat cu suma de 1.000 de lei.
În ceea ce privesc datele de începere ale campioantelor din Liga a IV-a si Liga a V-a, acestea au fost stabilite în urma supunerii la vot. Astfel, pentru cel de-al patrulea esalon, Calin Morar – conducatorul Realului din Criseni a propus data de 2 septembrie, data cu care au fost de acord 8 delegati, astfel ca aceasta data a fost stabilita oficial.
În ceea ce priveste Liga a V-a, tot în urma votului a fost stabilita data de 26 august.
Sa spunem ca Somesul Somes Odorhei si Steaua Cosniciu au promovat în Liga a IV-a, iar AS Chiesd a preluat locul vacant lasat de retragerea Cetatii Buciumi. Cât despre Luceafarul Balan si CS Hida, echipe ce si-au manifestat dorinta de a evolua în Liga a IV-a, delegatii echipelor din cel de-al patrulea esalon nu au fost de acord cu majorarea numarului echipelor din Liga a IV-a, astfel ca cele doua echipe se pot înscrie în Liga a V-a.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.