Echipa de volei a Zalaului are presedinte, director si antrenor, dar nu mai are jucatori

CS Volei Municipal Zalau negocieaza cu jucatori din tara, dar si din strainatate


Dupa ce a realizat transferurile jucatorilor Adrian Gontariu, Vlad Cuciureanu si Matthias Valkiers, vicecampioana se orienteaza pe mai multe piste, pentru a finaliza campania de achizitii cu înca doua nume noi, pe posturile de centru si secundDintre jucatorii cu care CS Volei Municipal a cucerit sezonul trecut medalia de argint, dar si Cupa României, în lot au mai ramas Adrian Feher, Razvan Mihalcea, Rares Balean, Filip Constantin, Mihai Tarta, Cornel Miron si “capitanul” Léo Dall Agnol, dupa ce Razvan Olteanu s-a transferat la campioana SCMU Craiova, iar Mihai Gheorghita si Ciprian Matei au ajuns la Steaua Bucuresti. 

Aflat la final de contract cu Zalaul, internationalul Marian Bala are mai multe oferte din tara si strainatate, iar sansele ca el sa ramâna la CS Volei Municipal sunt foarte mici. În fine, si moldoveanul Marin Lescov s-a despartit gruparea salajeana. În schimb, gruparea de la poalele Mesesului a realizat trei achizitii, este vorba despre belgianului Matthias Valkiers (Prefaxis Menen), Adrian Gontariu (VfB Friedrichshafen) si Vlad Cuciureanu (SCMU Craiova). Pentru a-si definitiva lotul, vicecampioana vrea sa mai transfere doi jucatori importanti, un centru si un secund. “Exista o lista cu mai multi jucatori din tara si din strainatate si discutam pe mai multe piste, dar înca nu am ajuns la un acord cu niciun jucator. stop_coloana Va dati seama, este vorba si de buget, deoarece banii sunt limitati. Totusi, speram ca în perioada urmatoare sa realizam si aceste achizitii, pentru a ne putea concentra spre alte prioritati”, a mai spus Marian Constantin.
Cu toate ca echipa duce lipsa de jucatori, VCM Zalau se lauda cu o condcuere stufoasa. Echipa de volei are un presedine – primul platit din bugetul clubului din istoria de dupa 1989 – pe Vasile Cota – dar si director, pe Marcel Tarle. Echipa se lauda si cu un antrenor, Marin Constantin, care anul trecut a antrenat echipa de mana a doua din voleiul romanesc – Steaua Bucuresti.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *