Echipa de juniori de la SCM Zalău, campioană europeană la karate

0
180

În perioada 29 – 31 octombrie 2021 a avut loc în Serbia, la Belgrad, cea de-a 35 – a ediție a Campionatului European de Karate Tradițional. Printre echipele participante s-a numărat și SCM Zalău, care a obținut un rezultat de execepție.

Echipa formată din Nemeti Zoltan, Solyom Szilard și George Găvriluț, coordonată de sensei Călin Mărincaș, a obținut titlul de campioană europeană la juniori în proba de kata.

”Este vorba despre un Campionat European, iar la aceste competiții participă doar cei mai buni. Sunt mulțumit de acest rezultat și așteptăm cu încredere viitoarele competiții”, a precizat Călin Marincaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.