septembrie 24, 2023

Echipa CSM ZALĂU s-a calificat la Turneul final

0

Etapa a IV-a, ultima de la nivelul grupelor, a avut loc la Zalău, in sala de sport de la |coala Gimnazială “Corneliu Coposu”. A fost etapa de “totul sau nimic” pentru tinerii luptători din Zalău şi antrenorul Ciprian Stanciu, fiind la mare luptă pentru locul III, de calificare la Turneul final, cu puternicele echipe Steaua Bucureşti şi CSS Mureşul Tg. Mureş. “Voinicii” din Zalău, cum ii numeam in avancronica de vineri, s-au dovedit cu adevărat voinici, ocupand locul II la finalul etapei şi locul III per total, adjudecandu-şi ultimul loc de calificare la Tuneul final, care se va desfăşura in perioada 19-20 noiembrie 2010 la Oneşti sau la ZALĂU. Antrenorul Stanciu ne declara ieri că se va lupta pentru a aduce acest turneu la Zalău. Bătăliile pe saltelele de concurs au fost deosebit de aprige, indeosebi din partea celor două rivale directe: CSM Zalău şi Steaua Bucureşti, luptă tranşată in favoarea zălăuanilor. Antrenorul Ciprian Stanciu era deosebit de incantat de acest rezultat, mai cu seamă că din luna iulie, de cand este pensionat, lucrează la club pe bază de contract de voluntariat. Dacă in final a adus mulţumirile sale Asociaţiei Judeţene de Lupte, preşedinte Alexandru Mureşan, Gheorghe Stanciu, director executiv, care au fost permanent ancoraţi alături de echipă, precum şi foştilor luptători care l-au ajutat fiecare cu ce a putut in atingerea scopului propus, nu aceleaşi cuvinte le-a adresat organelor locale şi judeţene care au mai puţin in vedere sporturile individuale. De asemenea, antrenorul Stanciu ne spunea că va mai lucra la club pană in luna decembrie, cand ii expiră contractul, dar este nedumerit de faptul că postul rămane vacant ca urmare a legilor in vigoare prin care posturile libere de la cluburi sunt blocate. “Gandiţi-vă că şi juniorii au şanse să se califice la Turneul final, iar luptele vor rămane neacoperite cu antrenor titular pe post ! Trebuie urgent găsită o soluţie pentru a nu se pierde un număr mare de sportivi care pot face performanţă la nivel de club, pe plan naţional şi chiar internaţional”.
Clasamentul etapei: 1. CSS Hunedoara, 2. CSM Zalău, 3.Steaua Bucureşti, 4. CSS Deva, 5. CSS Banatul Timişoara, 6. CSS Mureşul Tg. Mureş.
Primele trei locuri la finalul luptelor din grupă, locuri care duc la Turneul final: 1. CSS Hunedoara, 2. CSS Deva şi 3. CSM ZALĂU
Echipa care a repurtat acest succes
ALEXANDRU MERCEA, 42 kg, locul I la Zalău şi 10 puncte pentru echipă; CIPRIAN RUSU, 46 kg, locul I şi 10 puncte la zestrea echipei; SERGIU MAXIM, 50 kg, locul I, 10 puncte; Raul Fărcaş, 54 kg.; Mercean Jasko, 58 kg., nu a luptat in această etapă din motive de sănătate; Marius Ghiran, 63 kg; Peter Alexandru, 69 kg; Daniel Bota, 76 kg; Horaţiu Boşca, 76 kg; SERGIU MURE|AN, 85 kg, locul I, 10 puncte; Tiberiu Lupşa, 100 kg.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut