Ecaterina Andronescu, propusa la Educatie

  0
  12

  Premierul Victor Ponta a anunţat azi că va inainta Preşedinţiei propunerea de numire a Ecaterinei Andronescu in postul de ministru al Educaţiei, in condiţiile in care interimatul lui Liviu Pop la conducerea ministerului expiră. Liviu Pop a declarat că azi predă mandatul de ministrul al Educaţiei, intrucat ii expiră interimatul.
  El a spus că nu a avut nicio discuţie cu premierul Victor Ponta privind numirea unui titular la Ministerul Educaţiei
  Premierul Victor Ponta declara, in 25 iunie, că va face numirea la Ministerul Educaţiei „zilele acestea”, el arătand că doreşte să discute cu ministrul interimar Liviu Pop şi cu Ecaterina Andronescu despre stadiul procedurilor referitoare la bacalaureat şi la testele naţionale.Primul ministru anunţa recent că după o discuţie cu Ecaterina Andronescu şi cu Liviu Pop, va trimite in scris preşedintelui propunerea ca aceasta să preia portofoliul Educaţiei.
  „Doamna Andronescu este propunerea noastră pentru funcţia de ministru al Educaţiei. Cele 45 de zile de interimat ale ministrului Pop expiră pe 30 iunie. Din punctul meu de vedere, domnul Pop a făcut o muncă extraordinară intr-o perioadă foarte grea, examene de bacalaureat in special. Aştept de la domnia sa să finalizeze toate procedurile, in aşa fel incat cand ii predă doamnei Andronescu mandatul să nu apară iarăşi o problemă de coordonare. Decizia este luată”, a spus Victor Ponta.
  Liviu Popa a fost numit interimar la conducerea Ministerului Educaţiei in 15 mai, după ce Ioan Mang şi-a dat demisia in urma acuzaţiilor de plagiat.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

  Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

  Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.