Țeava care ține Zalaul permanent in șantier

0
11

 Pe bulevardul Mihai Viteazul din Zalau, în zona Uz Casnic, de s-a deschis saptamâna trecuta o groapa de vreo trei metri adâncime. Groapa nu s-a deschis ca efect al mișcarilor tectonice, ci ca urmare a deteriorarii unei conducte de canalizare. Au fost acolo și picamere care au spart asfaltul și excavatoare care au decopertat terenul și buldozere. Locatariii blocului G 88 și ai altor blocuri de locuințe din zona ar fi crezut ca s-a deschis un nou șantier în Zalau, daca fenomenul nu ar fi avut loc și în trecut. Muncitorii de la Compania de Apa Someș cu care am discutat spun ca este vorba de înlocuiea unei parți din conducta care a mai fost înlocuita în acest an și de vreo trei ori anul trecut. Tot ei explica faptul ca din cauza trepidațiilor de la suprafața conducta nu rezista mai mult de 4 – 5 luni. Așa ca s-au pus cu aparatul de sudura pe ea, o cârpesc ca sa țina cât a da Domnul. stop_coloana „Șantierul” a adus cu el ștrangularea circulației, noroaie pe carosabil și pe trotuar, poluare fonica. Și asta îi nemulțunește pe locatarii din zona, ba chiar și pe trecatorii care au drum în zona Uz Casnic. Sanatoși sa fie cei de la Compania de Apa „Someș”, ca vor mai fi conducte sparte prin municipiu. Daca nu, peste câteva luni se va sparge cea care azi se cârpește. Ca nimic nu ține veșnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.