E oficial: școlile rămân închise până în 7 februarie

1
144

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de vineri, 8 ianuarie, Hotărârea numărul 2 din 2021.
Printre prevederile acestei hotărâri se numără și propunerea privind „suspendarea activităților care impun prezența fizică a preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ și continuarea activităților didactice în sistem online până la data de 7 februarie 2021”, necesară emiterii ordinului de către ministrul Educației.

Prin aceeași Hotărâre, a fost majorat stocul de urgență pentru seringi cu ac, de unică folosință, necesare în campania de vaccinare, cu 10 milioane de bucăți, și a fost reactualizată lista statelor și zonelor considerate ca fiind cu risc epidemiologic crescut, pentru care se impune măsura carantinei la întoarcerea în România.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.