Dupa victoria cu Steaua, Volei Municipal Zalau joaca azi cu Tricolorul Ploiesti

Dupa victoria cu Steaua,  Volei Municipal Zalau joaca  azi cu Tricolorul Ploiesti

Astazi, ora 18.00, Sala Sporturilor "Gheorghe Tadici" Zalau Volei Municipal Zalau – Tricolorul Ploiesti

rn

In ultima etapa desfasurata in play-off-ul Diviziei A1 la volei masculuin, echipa din Zalau, Volei Municipal, s-a impus, surprinzator, pe terenul unei candidate la titlu. Volei Municipal Zalau a invins cu 3 – 1 formatia Steaua Bucruesti, care a termiant sezonul regulat pe primu loc.
Dupa victoria cu Steaua Bucuresti, pentru Volei Municipal Zalau urmeaza un nou derby. Voleibalistii zalauani vor intalni astazi, de la ora 18.00, in Sala Sporturilor "Gheorghe Tadici" din Zalau formatia Tricolorul Ploiesti, liderul Diviziei A1 din acest moment.
Volei Municipal Zalau ocupa inaintea acestui meci locul 4 si este in obiectivul propus pentru acest sezon de volei. Echipa din Zalau are 50 de puncte, cu 6 mai mult decat echipa de pe locul cinci – SCMU Craiova si cu opt mai multe decat echipa de pe locul sase – CSM Bucuresti.
Tricolorul Ploiesti conduce clasamentul cu 65 de puncte, la o diferenta de 3 puncte fata de ocupanta locului doi, Steaua Bucuresti. Pe locul trei se afla Arcada Galati cu 59 de puncte. Toate cele trei echipe mai au sanse la titlu, tinand cont ca diferenta dintre locul unu si trei este de sase puncte, iar pana la finalul sezonului mai sunt de disputat 6 meciuri.
Pentru Volei Municipal Zalau, dupa meciul cu Tricoorul Ploiesti urmeaza disputa cu Arcada Galati, programata pentru data de 30 martie, la Zalau.

rn

Clasament play-off

rn

1. Tricolorul Ploiesti 65 puncte
2. Steaua Bucuresti 62 puncte
3. Arcada Galati 59 puncte
4. VM Zalau 50 puncte
5. SCMU Craiova 44 puncte
6. CSM Bucuresti 42 puncte

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *