septembrie 30, 2022

Dupa un imprumut in Divizia A, Sabrina Lazea a revenit la HC Zalau

Dupa un imprumut la CSU Oradea, tanara hanstalista s-a reintors la HC Zalau si a fost folosita in partida cu CSM Galati

rn

In urma cu doi ani, HC Zalau a reusit sa transfere doua jucatoare de la CSM Cetate Devatrans, formatie care s-a retras din Liga Nationala. Astfel, sub Meses au ajuns Dana Abed-Kader si Sabrina Lazea, doua jucatoare in care Tadici si-a pus sperante.
Dana Abed-Kader chiar a reusit sa se impuna destul de rapid, la HC Zalau si mai nou a devenit titulara, in timp ce interul Sabrina Lazea a prins putine minute in tricoul Zalaului. in turul de campioanat ea nu a evolua pentru formatia zalauana, deoarece a fost imprumutata la CSU Oradea, grupare ce activeaza in liga secunda.
Tadici a optat pentru aceasta varianta pentru ca tanara jucatoare sa aiba sanse de a evolua cat mai mult. Acest lucru s-a si intamplat, iar Sabrina Lazea a fost una dintre cele mai bune jucatoare la CSU Oradea pentru care a activat timp de patru luni.
La unele meciuri, Lazea a fost cea mai buna marcatoare pentru formatia bihoreana, contribuind la cele patru victorii ale divizionarei secunde. imprumutul jucatoarei a expirat la finalul lunii ianuarie, astfel ca Sabrina Lazea a revenit la HC Zalau.
Ea a fost folosita cateva minute in paritda de duminica cu CSM Galati, dar in perioada urmatoare poate bifa si mai multe minute, mai ales ca antrenorul Gheorghe Tadici isi propune ca la meciurile din acest retur sa ofere sanse de a juca cat mai multor jucatoare tinere.
“A fost imprumutata la Oradea, atat ea cat si Adina Sabou, dar ele in tot aceasta perioada s-au pregatit la Zalau si doar au mers sa joace la CSU Oradea. Acum amandoua au revenit si au ocazia sa joace in Liga Nationala. si Adina Sabou si-a mai revenit si este cam la 75% din potential” , a spus Tadici.
Sabrina Lazea (21 de ani) a ajuns la Zalau in 2017 si a semnat pe patru ani cu gruparea de sub Meses. Pana in prezent ea are sapte goluri marcate in Liga Nationala in tricoul Zalaului, dintre care patru in sezonul trecut.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.