octombrie 4, 2022

Dupa trei zile si jumatate, Politia inca nu a dat de urma elevului de la CNS

Purtatorul de cuvant al IPJ Salaj, Maria Cristea, ne-a declarat aseara ca politistii il cauta in continuare pe Tudor Niream si ca minorul de 15 ani, elev la CNS Zalau, a fost dat in urmarire nationala.

rn

Politisti din cadrul Serviciul de Investigatii Criminale si-au concentrat cautarile luni, 26 noiembrie, strict pe Zalau, pentru ca au primit informatii ca mai multe persoane l-ar fi vazut pe baiat in diferite zone din oras.
Baiatul a fost cautat sambata si duminica in toata comuna Virsolt, pana la Meseseni si Hereclean, de efective de politie si 70 de voluntari mobilizati pe facebook, diriginta lui, profesoara Carmen Olar implicandu-se puternic in aceasta mobilizare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.