După datele oficiale, scade rata de infectare cu covid-19 în Sălaj

6
1969

Potrivit raportării oficiale de duminică, 21 noiembrie, incidența cazurilor de coronavirus a coborât în Sălaj la 4,44 la o mie de locuitori, cu aproape două procente mai puțin decât în urmă cu o săptămână.

În ultimele 24 de ore, s-au înregistrat 68 de cazuri noi în Sălaj. Numărul total al îmbolnăvirlor, de la debutul pandemiei, a ajuns la 5.164 de cazuri.

1.706 cazuri pozitive în prezent, iar 180 de persoane sunt spitalizate.

125 de sălăjeni au decedat de la începtul pandemiei, ultimul deces fiind raportat în ultimele 24 de ore.

O scădere a numărului de cazuri se înregistrează, potrivit raportării, și în localitățile carantinate: Zalău -7.00, Jibou 6.44, Cehu Silvaniei 6.41, Crișeni 9.41

6 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.