Dumitru Blaga a plecat din PDL

0
27

Prioritatile fostului vicepresedinte al PDL Salaj sunt afacerile

Dumitru Blaga, cunoscut om de afaceri din Salaj, a parasit Partidul Democrat Liberal la inceputul lunii trecute. Actionar la fabrica de mobila Simex din Simleu Silvaniei, unde este si director comercial, Blaga demisionase cu o saptamana inainte de a pleca din PDL si din functia de consilier local al Primariei Simleu Silvaniei.
Dumitru Blaga a declarat ieri pentru Graiul Salajului ca, la o saptamana dupa ce si-a dat demisia din functia de consilier local la Primaria Simleu pe motiv ca a dorit sa se dedice trup si suflet afacerilor pe care le are, a simtit ca trebuie sa renunte la a fi membru in vreun partid, pentru a fi impartial in noua afacere cu profil media. „Am decis sa plec din PDL, deoarcece vreau sa imi dedic timpul afacerii cu profil media pe care o am. Am ramas prieten cu fostii colegi din PDL si doresc sa mentionez ca nu sunt suparat pe partid si am in continuare o relatie buna cu fostii colegi”, ne-a declarat ieri Dumitru Blaga.
Dumitru Blaga a fost membru PDL, ocupand functia de vicepresedinte al Biroului Permanent Judetean al PDL Salaj. Blaga a mai ocupat functia de consilier local in Simelu si a candidat anul trecut la Senat din partea PDL pe colegiul Simleu Silvaniei – Cehu Silvaniei. Castigatorul colegiului a fost Vegh Alexandru (UDMR).
Functia pe care Dumitru Blaga o detinea in BPJ Salaj va fi atribuita altui membru PDL care va candida pentru aceasta la alegerile interne ale PDL in toamna acestui an.
Presedintele PDL Salaj, Lucian Bode, ne-a declarat ieri ca Dumitru Blaga a renuntat la calitatea de membru al PDL in favoarea unui proiect media in care acesta crede foarte mult. Am fost si vom ramane buni prieteni. Relatiile de prietenie nu se pierd odata cu calitatea de membru de partid. Ii doresc mult succes”, a declarat Lucian Bode.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Nota
Sunt interzise injuriile, incitările la ură sau violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația Graiul Sălajului nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea de a solicita ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, trimise pe adresa de e-mail a redacției, graiulsj@unisys.ro.