Duminica neagra pe sosele

In noaptea de sâmbata spre duminica (19 spre 20 august), la 00.15, un barbat de 54 de ani, din Simleu Silvaniei, care conducea pe DN 1H, prin localitatea Pericei, a adormit la volan, a pierdut controlul directiei si a intrat într-un cap de pod.

Duminica dupa-amiaza, la ora 18:45, în localitatea Sâncraiu Almasului, un sofer satmarean de 55 de ani a pierdut controlul volanului in curba, pe carosabil umed, si a intrat într-un cap de pod.
Al treilea accident s-a produs în noaptea de duminica spre luni (20 spre 21 august), la ora 00.25, în localitatea Sînmihaiu Almasului. Un barbat de 47 de ani care conducea pe directia Cluj – Zalau a pierdut controlul volanului pe carosabil umed si a intrat într-un cap de pod, soferul, pasagerul de pe locul din dreapta fata, un minor de 17 ani, si pasagerul de pe bancheta din spate, o femeie de 42 de ani.
Politia a constatat ca niciunul dintre soferii implicati in aceste accidente nu bause. S-au întocmit dosare penale si continua cercetarile pentru vatamare corporala din culpa.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *