decembrie 5, 2022

Duminica "aprinsa" pentru pompierii jibouani

Duminica, 27 octombrie 2019, in jurul prânzului, Sectia de pompieri Jibou a fost solicitata sa intervina pentru a stinge un incendiu izbucnit la un balot de plante furajere şi extins la un lan de porumb. Cauza probabila de incendiu a fost utilizarea necorespunzatoare a focului deschis in spatii deschise, flacarile au ars circa 0,30 ha lan porumb si circa 0,10 vegetatie uscata.

rn

La ora 15.00, pompierii jibouani au fost solicitati sa intervina la un nou incendiu, izbucnit la un autoturism aflat pe raza localitatii Jibou. Cauza probabila de incendiu a fost de natura electrica. Incendiul s-a manifestat cu putere in interiorul habitaclului, din nefericire autoturismul a ars in totalitate.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *