Dubla sarbatoare la Scoala ”Gheorghe Lazar”

Elevii si dascalii au sarbatorit si Ziua Copilului, si Zilele Scolii
Sportul, muzica si arta au facut, ieri, legea la Scoala Gimnaziala “Gheorghe Lazar”, unde elevii si dascalii au sarbatorit cu mare fast si dinamism, nu doar Ziua Internationala a Copilului, ci si o noua editie a Zilelor Scolii. Sarbatoarea a inceput sub semnul emotiei, date atat de vremea capricioasa, cat si de sosirea… mascatilor, veniti nu pentru a prinde infractori, ci pentru a face o demonstratie in fata celor mici, adunati intr-un careu festiv la primele ore ale diminetii. Careul a fost si cadrul in care cei mai merituosi elevi ai scolii au fost premiati de Comitetul de Parinti, rasplata fiind cu atat ma mare cu cat la premiere au asistat si importante oficialitati locale si judetene.
Momentele festive au fost urmate de cate ore bune de muzica, dans si distractie, petrecute in sala de sport a scolii, unde copiii, cu totii, de la mic la mare, si-au etalat talentul la dans si nu numai, in aplauzele colegilor si a parintilor veniti sa-i vada in… actiune.
Competitiile sportive au avut locul lor in programul sarbatorii, fiind completate si cu o demonstratie de pricepere in mersul pe role si skateboard, gazduita de parcul central. Cei mici (elevii claselor I si a II-a) au “impestritat” curtea cu frumoase desene pe asfalt, in timp ce colegii lor mai mari au pregatit, in cadrul unui parteneriat cu Colegiul National “Silvania”, o expozitie de icoane, sfintite ieri de reprezentantii Episcopiei Ortodoxe a Salajului. Si arta culinara a fost reprezentata la aceasta sarbatoare, un grup de eleve de clasa a V-a pregatind celor curajosi cateva feluri sanatoase de mancare, facute exclusiv din legume, fructe si peste.
Concurs pe teme rutiere
Astazi, elevii din clasele primare vor participa la un concurs pe teme rutiere organizat de Michelin si Inspectoratul Judetean de Politie. Proba teoretica se va desfasura la scoala, in timp ce probele practice vor avea loc pe platoul din fata Prefecturii.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *