noiembrie 29, 2022

DSVSA a declarat 5 focare de PPA inchise in Salaj, vezi in ce localitati

Institutia Prefectului Salaj a transmis luni 4 noiembire 2019, ca potrivit actelor de stingere emise de Directia Sanitar Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Salaj, incepând cu data 1 noiembrie 2019 s-au inchis toate focarele de Pesta Porcina Africana (PPA) la porc domestic existente la nivel judetean diagnosticate, in exploatatii din localitatile Ip, Cosniciu de Jos, Zauan, Giurtelecu simleului si Uileacu simleului.

rn

Cu aceeasi data isi inceteaza aplicabilitatea planurile de masuri de combatere a PPA pentru cele cinci focare enumerate.

rn

Totodata, IPS declara ca se mentin masurile generale pentru a preveni aparitia de focare de pesta porcina africana (PPA) pe raza judetul Salaj, adoptate prin Hotarârea CJSU nr. 6 din 31 mai 2018.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *