septembrie 29, 2023

Drumul Ip-Cerisa – reabilitare prin solutii alternative

0

Nu pentru prima data semnalam cat de greu se circula pe drumul judetean DJ109P dintre Ip-Cosniciu de Jos-Cosniciu de Sus si Cerisa. Localnicii si nu numai se pare ca sunt la capatul rabdarii, din cauza starii avansate de degradare a partii carosabile, a numarului mare de gropi, dese si adanci. Primarul comunei Ip, dl. Ioan Boer, a facut cunoscut faptul ca “firmele de transport ne ameninta ca renunta la aceste trasee, urmand ca localnicii sa ramana fara posibilitate de naveta. Ni s-a tot promis de la judet ca se va investi pe acest drum. Investitii mari s-au facut doar dinspre Ip spre Camar, ori in zona Halmasdului, cu toate ca traficul cel mai mare este la Ip. Inspre Cosniciu, insa, nimic, cu toate ca sunt si alunecari de teren pe portiunea La Berc”.
Intrebat despre acest drum, administratorul lui, Consiliul Judetean, sustine ca sunt totusi sanse de reabilitare. Potrivit purtatorului de cuvant, Laura Opris, “pe DJ 109P Ip-Cosniciu de Jos-Cosniciu de Sus- Cerisa se intentioneaza, in cursul anului 2009, executarea unei lucrari de reabilitare prin solutii alternative. Suma alocata va fi cunoscuta dupa aprobarea bugetului”. Ne intrebam daca solutiile acestea “alternative”, in an de plina criza, vizeaza cumva, o groapa da, o groapa nu?

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut