Drumul dintre Valcău și Fizeș, pus în siguranță

În perioada imediat următoare vor începe lucrările pe un kilometru din drumul județean 191 D, care a fost afectat de alunecări de teren.

Reprezentanții Consiliul Județean Sălaj au predat miercuri, 15 martie, amplasamentul către antreprenorul care va executa etapa a doua a lucrărilor de punere în siguranță a sectorului de drum de pe raza localităților Valcău de Jos și Fizeș.

”Principalele intervenții vizează consolidarea terenului de fundare, refacerea carosabilului pe terenul alunecare, precum și monitorizare înclinometrică. Investiția face parte dintr-un proiect finanțat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, în valoare totală de peste 58 milioane de lei, având ca obiect reabilitarea și modernizarea drumului județean 191D, ce străbate localitățile Valcău de Jos, Fizeș, Sîg și Tusa”, precizează administrația județeană.

credit foto: Consiliul Județean Sălaj

În cadrul aceluiași proiect, în ultimii doi ani, au fost efectuate lucrări de consolidare a unui alt sector în lungime de 4 kilometri de pe raza localității Valcău de Jos și este în curs de reabilitare tronsonul de 12 kilometri dintre Tusa și limita cu județul Cluj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *