septembrie 24, 2023

Drumul de la Horoatu Crasnei, modernizat prin Programul „Anghel Saligny”

0

Drumul comunal DC 70 C din comuna Horoatu Crasnei va fi modernizat prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”.

Miercuri, 12 octombrie, ministrul Dezvoltării, lucrărilor publice și administrației, Cseke Attila, a semnat 12 noi contracte, finanțate prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare de peste 150 de milioane de lei, pentru dezvoltarea rețelelor de apă și canalizare, precum și pentru modernizarea infrastructurii rutiere.

Printre contractele semnate se numără și cel privind modernizarea drumului comunal DC 70 C, în comuna Horoatu Crasnei. Investiția costă 5.499.258 lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut