ianuarie 27, 2023

Drifturi la Măeriște. Doi șoferi au „stricat” parcarea sălii de sport

Primarul comunei Măeriște, Vasile Lazăr, a făcut un apel public către doi șoferi care s-au ”jucat” cu mașinile în parcarea sălii de sport să se predea singuri la poliție.

”Proprietarii mașinilor care au realizat drifturi aseară sunt așteptați mâine să repare parcarea și să facă și o vizita la postul de politie! SJ 72 BAD și SJ 04 SSR vă vedem!”, a scris primarul comunei Măeriște pe o rețea de socializare, atașând și o poză cu imagini surprinse de sistemul de supraveghere de la fața locului.

Este un apel care ar avea menirea să identifice făptașii, adică pe cei care ar fi distrus parcarea sălii de sport, jucându-se cu mașinile. Din păcate, sistemul de supraveghere a surprins doar mașinile și nu se știe cine au fost șoferii care le-au condus la acel moment.

”Proprietarii autoturismelor, doi bărbați, din comuna Bobota, au fost identificați, fiind invitați la sediul Secției 8 Poliție Rurală Sărmășag, pentru data de 23 noiembrie a.c. Dacă în urma verificărilor vor rezulta aspecte de natură contravențională se vor lua măsurile care se impun”, a comunicat, pentru Graiul Sălajului, IPJ Sălaj.

Din păcate, parcarea sălii de sport din Măeriște nu este drum public și, cel mai probabil, nu se pot aplica sancțiuni contravenționale pentru făptași. Rămâne de văzut dacă, în urma invitației la secția de poliție, transmisă proprietarilor mașinilor în cauză, aceștia au și fost la volanul autovehiculelor sau le-au împrumutat altor persoane.

Cert este că acolo, în Măeriște, s-a produs o pagubă pentru comunitate. Teribilism sau iresponsabilitate din partea șoferilor care au distrus parcarea? Probabil nu ar fi fost identificate mașinile dacă nu exista sistemul de supraveghere video implementat de Primărie. Cine va suporta costurile reparațiilor și dacă autoritățile statului vor reuși să-i tragă pe vinovați la răspundere, rămâne de văzut.

3 thoughts on “Drifturi la Măeriște. Doi șoferi au „stricat” parcarea sălii de sport

  1. Hai nu mai dramatizări atât…
    Nu ii chiar așa de rău , știe toată lumea ca nu este bne ce a făcut persoana respectiva …
    Voi tot timpul din țânțar faceți armăsar .
    Mai bine ați amenaja un loc special pentru așa ceva ca sa nu se mai întâmple pe nu știu unde 🤫😅

    1. Dramatizare? Astazi fac drifturi, maine omoara oameni pe drumuri. De ce nu fac drifturi la ei in curte? Astia sun jmecherasi fara creier, manelisti redusi intelectual.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut