Drept la replică Leroy Merlin: Analizăm în permanență noi oportunități pentru extindere

0
1349

Chiar dacă din zona celor care au cumpărat fosta fabrică Armătura la începutul acestui an a apărut informația că unul dintre brandurile cunoscute de bricolaj – Leroy Merlin – va ajunge la Zalău, reprezentanții companiei ne-au transmis că decizia pentru a se extinde și la poalele Meseșului nu a fost luată în acest moment și că aceste investiții vor fi anunțate la momentul la care se vor concretiza. Replica celor de la Leroy Merlin vine pentru a nu induce în eroare publicul larg.

Motivele pentru care am redat în paginile Graiul Sălajului informația apărută pe surse neoficiale țin de faptul că sălăjenii ar primi cu brațele deschise o nouă investiție, mai ales pe cea a unuia dintre cele mai mari companii, care ar veni în sprijinul pieței locale de bricolaj și în sprijinul pieței muncii, prin crearea de noi oportunități de angajare.  Am specificat faptul că nu s-au depus documentații oficiale la Primăria Municipiului Zalău pentru noile construcții.

Redăm, integral, poziția companiei:

„Compania Leroy Merlin nu are deocamdată intenții pentru deschiderea unui nou magazin în orașul Zalău, așa cum reiese din articolul publicat în graiulsalajului.ro. Analizăm în permanență noi oportunități pentru extinderea rețelei de magazine în România, pe care le vom anunța în momentul în care acestea se vor concretiza.”

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.