septembrie 30, 2023

Fata de articolul publicat in ziarul dumneavoastra in data de 18 decembrie, cu titlul “Conducerea Tenaris Silcotub acuza: Autoritatile nu inteleg implicatiile crizei” solicitam publicarea urmatorului drept la replica:
Prin modul in care Paolo Bassetti intelege sa gaseasca solutii la situatia de criza, prin acuzatii in presa si nu prin discutii, el de fapt incearca sa-si faca imagine si sa creeze presiuni asupra administratiei locale, ceea ce este incorect. Deaorece administreaza afaceri in Zalau, si in Romania, de ceva vreme, domnul Bassetti ar trebui sa stie ca solutiile pe care le propune reprezinta responsabilitati ale administratiei centrale.
Suntem deschisi ca intotdeauna la discutii, iar acele propuneri care vin din partea mediului economic, si care nu sunt de competenta administratiei locale, le vom inainta factorilor de decizie abilitati, pentru analiza.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut