Dreapta Unită și-a lansat candidații pe șoseaua de centură a Zalăului

Alianța Dreapta Unită, care include USR, PMP și Forța Dreptei, a ales în Sălaj o manieră inedită pentru a-și lansa candidații la alegerile din 9 iunie. În locul unui birou sau a unei săli de conferințe, evenimentul s-a desfășurat pe șoseaua de centură a Zalăului.

“De ce am ales acest loc? Este foarte simplu. Centura Zalăului este un loc de care, de mai bine de 15 ani, se leagă speranțele, visele dar mai ales dezamăgirile zălăuanilor și ale sălăjenilor. Început acum mai bine de 15 ani, segmentul de la Hereclean nu este gata nici astăzi, deși ne-a fost promis de multe ori”, a afirmat președintele USR Sălaj, Mihai Tămaș. În opinia sa, deși ar fi trebuit ca șoseaua de centură să fie gata încă din martie 2023, șansele ca lucrarea să fie gata măcar anul acesta sunt infime.

Radu Mihail, liderul senatorilor USR, a fost prezent și el la lansarea candidaților în Sălaj. “Alianța Dreapta Unită adună oamenii normali, care nu mai acceptă să fie guvernați de oameni care nu sunt nici onești, nici competenți”, a afirmat el, referindu-se la ceea ce a numit “PCR – Partidul Comasat Român”.

Lansarea candidaților de pe șantier a fost explicată și de senatorul USR Bob Virgil Marius. “Șantierul reprezintă reconstrucție. Acest an va fi foarte important pentru reconstrucția României. Românii trebuie să își reconstruiască încrederea în instituțiile statului, în primari, în consilieri județeni, avem nevoie de încredere în europarlamentarii noștri, avem nevoie de încredere în spitale, în învățământ. Din păcate, românii nu prea mai au încredere în nimic. Singurele constante ale politicii au fost furtul și minciuna, iar de acestea trebuie să scăpăm și să aducem noi”, a declarat senatorul.

Cosmin Ardelean, consilier județean USR, de meserie profesor de educație fizică și director de școală, este candidatul Alianței Forța Dreptei pentru postul de președinte al Consiliului Județean Sălaj. La Primăria Zalău, candidatul desemnat este Gabriela Olar, profesor de fizică, actualmente consilier municipal și director al Palatului Copiilor Zalău. La Jibou, Alianța Forța Dreptei merge pe mâna președintelui PMP Sălaj, Emanuel Pop, care provine din mediul privat, cu experiență în domeniul bancar.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *