Drapelul României împodobește Zalăul. Sute de steaguri, amplasate pe stâlpi

Zalăul se pregătește de Ziua Națională.

Stâlpii de iluminat de pe principalele artere rutiere au fost deja împodobiți cu steaguri tricolore, cele trei intrări ale sediului Primăriei Zalău au fost flancate de câte două steaguri uriașe, la fel și fațada Clădirii Transilvania, iar sediul Consiliului Județean Sălaj este colorat prin iluminatul arhitectural în cele trei culori ale Drapelului României.

Municipalitatea a expus pe stâlpii de iluminat 260 de steaguri tricolore, iar de săptămâna viitoare va funcționa și iluminatul festiv.

Luni, concert la Casa de Cultură a Sindicatelor

Tot cu ocazia Zilei Naționale, luni, 28 noiembrie, va avea loc spectacolul dedicat Zilei Naționale a României: ,,La multi ani, România! La mulți ani, români!”.

Nume sonore din folclorul sălăjean vor evolua în spectacol – Vasile Coca, Rodica Pop Seling, Alexandra Chira, Marius Ciprian Pop, Sebastian, Emanuel Stan, Aurora Moga-Popovici, Andreea Vălean-Indrecan și Claudiu Costinaș.

Pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor vor urca și Orchestra și dansatorii Ansamblului Artistic Porfesionist ”Porolissum” conducerea muzicală dirijor Ionuț Dârjan și coregraf Anghel Dușcaș, Fanfara ”Promenada”, conducerea muzicală Emil Popovici, Grupul vocal ”Zestrea”, coordonator Rodica Pop Seling și Grupul vocal ”Tradiții”, coordonator Marina Sabou.

Spectacolul este organizat de Primăria Municipiului Zalău și Casa Municipală de Cultură, de la ora 18:00. Prețul unui bilet este de 10 lei și se pot achiziționa de la sediul Casei Municipale de Cultură Zalău.

Spectacolul va fi prezentat de Marius Ciprian Pop.

One Reply to “Drapelul României împodobește Zalăul. Sute de steaguri, amplasate pe stâlpi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *