octombrie 1, 2022

Drapele imense pe cladirea Prefecturii si a Consiliului Judetean Salaj în an Centenar

Trafic restrictionat în zona centrala

Pe raza municipiului Zalau vor avea loc azi o serie de manifestari dedicate sarbatoririi „Zilei Drapelului National”, printre care sfintirea Drapelului României si ceremonia militara de înaltare a drapelului pe catargul situat pe platoul de marmura din centrul orasului.
Totodata, pentru a marca cum se cuvine anul Centenar al Marii Uniri dar si Ziua Drapelului, oficialitatile au decis amplasarea, pe sediul Institutiei Prefectului si al Consiliului Judetean Salaj, a doua steaguri tricolore imense.

rn

Circulatie rutiera blocata

rn

Manifestarile dedicate „Zilei Drapelului National al României”, organizate de catre Institutia Prefectului Judetului Salaj în parteneriat cu Primaria Municipiului Zalau si Consiliul Judetean Salaj, implica restrictii de circulatie pe raza perimetrului de desfasurare.

rn

Drept urmare între orele 8.30 – 10.00, pe sectorul de drum public situat pe strada 9 Mai (de „la ceas” pâna la Centrul de Cultura si Arta al judetului Salaj), circulatia rutiera va fi blocata.

rn

În perioada în care acest sector de drum public va fi blocat, traficul rutier va fi dirijat de catre politistii de la circulatie pe rute ocolitoare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.