Dragi eroi ai neamului romanesc

In ultima perioada vorbim tot mai mult despre EROI, despre cei care “se remarca prin vitejie sau prin fapte extraordinare". Astazi ne indreptam gandul catre veteranii de razboi, eroii care au luptat pentru apararea independentei, suveranitatii si integritatii teritoriale a Romaniei.

rn

Ziua Veteranilor de Razboi intareste in inimile noastre respectul si recunostinta care li se cuvin inaintasilor pentru faptele marete realizate in momente de cumpana ale istoriei. in acest an va vom sarbatori diferit. Nu ne putem intalni in cadrul ceremoniei organizata an de an in cinstea domniilor voastre, nu va putem strange mana si multumi pentru sacrificiile depuse in apararea tarii, dar nu v-am uitat. inaltam ganduri de sanatate si bucurie, pe care Dumnezeu sa le reverse asupra dumneavoastra.
Transmit felicitari si multumiri celor care fac parte din tezaurul uman al ostirii romane si care, cu cinste si onoare au aparat istoria neamului. Eroilor care au plecat intr-o lume mai buna, astazi, le aducem un pios omagiu.
Felicitari, dragi veterani de razboi, multa sanatate si toate cele bune!

rn

La multi ani!
Ionel Ciunt
Primarul Municipiului Zalau

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *