“Dr. Pop Stelian a purtat cu noblețe halatul alb”

Desesul medicului Pop Stelian, la finele săptămânii trecute, a îndoliat comunitatea medicală sălăjeană, dar nu numai.

Foști pacienți și colegi au transmis numeroase mesaje de condoleanțe familiei.

Dr. Pop Stelian a fost medic chirurg în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. A profesat, de asemenea, la Șimleu Silvaniei și la Cehu Silvaniei.

A fost condus pe ultimul drum sâmbătă, 2 decembrie, în localitatea Baica, comuna Hida.

“Colectivul Spitalului Județean de Urgență Zalău se alătură cu multă compasiune familiei domnului doctor Pop Stelian, care a purtat cu noblețe halatul alb, fiind medic primar în specialitatea chirurgie generală în cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Amintirea domnului doctor Pop va fi păstrată de către personalul unității, cât și de către pacienții dumnealui. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Amintire veșnică pentru cel care a fost Dr. POP STELIAN!”, este mesajul transmis de echipa Spitalului Județean de Urgență Zalău.

“Cu adâncă tristețe în suflete, Colectivul Spitalului Orășenesc <Prof.Dr.Ioan Pușcas> Șimleu Silvaniei își ia rămas bun de la cel care a fost Dr. POP STELIAN GICU – medic primar chirurgie generală și fost șef Sectie Chirurgie. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate!”, au transmis foștii săi colegi de la spitalul din Șimleu Silvaniei.

“Ne-a părăsit prea devreme, cel care ne-a fost coleg, DR. POP STELIAN, medic primar chirurgie generală. Ne luăm rămas bun cu mare tristețe și suntem alături de familia îndoliată. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în împărăția Sa”, este mesajul Consiliului Județean al Colegiului Medicilor Sălaj.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *