octombrie 3, 2022

Dr. ec. Alexandru Tamba lanseaza o noua carte

Cunoscutul economist salajean a scris pana acum 12 carti de specialitate

rn

"Contabilitatea organizatiilor nonprofit" este ultima carte din domeniul financiar-contabil scrisa de dr. ec. Alexandru Tamba dintr-un sir de 12 carti de specialitate, dintre care 11 cu singur autor. 

rn

Noul volum trateaza contabilitatea organizatiilor nonprofit, respectiv a asociatiilor, fundatiilor, organizatiilor sindicale, culte religioase care conduc contabilitatea in partida dubla sau a partidelor politice.
Cartea cuprinde peste 500 de studii de caz, utilizate in practica financiar-contabila, intâlnite de catre autor intr-o activitate de aproape 35 de ani in acest domeniu.
Este o carte actualizata la zi, respectiv la 31 decembrie 2018, gândita a fi un instrument practic pentru practicienii in domeniul financiar-contabil, pentru studentii si elevii care studiaza economia in general si contabilitatea in special.
Prezentarea oficiala a cartii va avea loc joi, 28 februarie, in cadrul unui seminar alaturi de membri CECAR Salaj.
Economistul Alexandru Tamba activeaza in domeniul privat ca expert contabil si consultatnt fiscal. A fost timp de 8 ani, in perioada 2008 – 2016, presedintele CECAR Salaj.
Alexadru Tamba a fost cadru didactic, doctor in economie in domeniul contabilitate. In 2019, implineste 35 de ani de activitate profesionala in domeniul financiar-contabil.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.