Dr. Bara Angela Irina: medic specialist în recuperare, medicină fizică și balneologie

Astăzi vă prezentăm un profesionist dedicat din domeniul medical – un medic specialist în recuperare, medicină fizică și balneologie. Doamna doctor Bara este o forță în tratamentul și recuperarea pacienților, cu o experiență vastă într-o varietate de instituții medicale de renume.

Educația și pregătirea sa solidă au fost fundamentale pentru parcursul său profesional. A absolvit Medicina la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, dovedindu-și dedicarea și pasiunea pentru acest domeniu încă din timpul studenției. Își începe cariera ca medic rezident la Spitalul Universitar de Urgență Elias, unde și-a consolidat cunoștințele și abilitățile în gestionarea cazurilor medicale diverse și complexe.

După obținerea specializării, și-a adus contribuția la Spitalul Medicover Cluj, unde a lucrat ca medic specialist în reabilitare medicală. Aici, a fost implicat în procesul de recuperare a pacienților cu afecțiuni fizice și neurologice, concentrându-se pe restabilirea funcționalității și îmbunătățirea calității vieții acestora.

În prezent, își desfășoară activitatea la Centrul de Recuperare Acasă, unde oferă servicii medicale de înaltă calitate în domeniul recuperării și balneologiei. Aici, pune în aplicare expertiza sa pentru a ajuta pacienții să-și recâștige mobilitatea, să își îmbunătățească funcționalitatea și să își recâștige independența în activitățile zilnice.

Pe lângă activitatea sa la Centrul de Recuperare Acasă, doamna doctor Bara Angela Irina  oferă acum consultații și tratamente și în cadrul cabinetului său individual de recuperare, medicină fizică și balneologie de la Aquarel Zalău. Aici, pacienții pot beneficia de expertiza sa într-un mediu mai privat și personalizat, unde primează atenția și îngrijirea individuală. Cu această extindere a serviciilor sale, doamna doctor este dedicată să ofere ajutor și îngrijire medicală de calitate pacienților din mai multe comunități, contribuind la îmbunătățirea sănătății și bunăstării acestora.

Cu o educație solidă, experiență diversificată și o pasiune puternică pentru îngrijirea și recuperarea pacienților, acest medic specialist în recuperare, medicină fizică și balneologie este o resursă valoroasă în comunitatea medicală și un susținător dedicat al sănătății și bunăstării pacienților săi.

Pentru programări în cadrul cabinetului individual puteți suna la 0790002892  sau să vă prezentați la Recepție etaj 2, Clădirea Aquarel, Str. Parcului nr. 3 (în spatele Primăriei Zalău).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *