februarie 9, 2023

Doua victorii si se califica la turneul semifinal

Echipa de juniori de la CSS Zalau, antrenata de profesorul Vasile Ilies, va participa la sfarsitul acestei saptamani, la un turneu din cadrul Campionatului National de juniori la volei masculin. La aceasta intrecere care se desfasoara la Baia Mare, participa formatiile CSS Matrix Baia Mare, LPS Bistrita, CSS Zalau si CSS Viitorul Cluj. Turneul se disputa dupa sistemul fiecare cu fiecare, iar ocupantele primelor doua locuri se califica pentru turneul semifinal, la care vor fi prezente cele mai bune 12 echipe din tara.
Pentru a se califica, voleibalistii de la CSS Zalau au nevoie de doua victorii, cu CSS Viitorul Cluj-Napoca si LPS Bistrita. Daca vor iesi invingatori din confruntarile cu aceste formatii, “scolarii” se vor califica la turneul semifinal de pe locul doi.
Lotul de jucatori cu care CSS Zalau va aborda acest turneu: Dan Remes, Constantin Tadici, Florin {olas, Radu Predescu, Gabriel Kis, Cristian Zaha, Gheorghe Purcaru, Alexandru Pop, Felician Sabou, Alexa Andrei, Adrian Pantea, Mihai Ciupe, Adrian Pop, Ciprian Puscas. Antrenor, Vasile Ilies.
Programul turneului:
Vineri, 6 februarie
CSS Zalau-CSS Viitorul Cluj,
CSS Matrix Baia Mare-Lapi CSS Bistrita;
Sambata, 7 februarie
Lapi CSS Bistrita-CSS Zalau;
CSS Matrix Baia Mare-CSS Viitorul Cluj.
Duminica, 8 februarie
CSS Viitorul Cluj-Lapi CSS Bistrita;
CSS Matrix Baia Mare-CSS Zalau.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut